Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Cardi B Offset

Cardi B en Offset verwachten tweede kindje

Het beroemde stel kondigde het nieuws aan op Instagram

Cardi B en Offset verwachten hun tweede kindje samen. De "WAP"-rapper kondigde het nieuws aan op Instagram met een reeks foto's van haar zwangere buik. "We zijn zo blij om eindelijk te delen dat onze familie groeit", schreef ze. "Cardi en ik weten dat onze familie nog niet compleet is." Offset, wiens echte naam Kiari Kendrell Cephus is, plaatste ook een foto van Cardi's buik op zijn Instagram-pagina, met het bijschrift: "Een ander gezegend kind." Het stel kreeg in 2018 hun eerste kind samen, een dochter genaamd Kulture Kiari Cephus. Offset heeft ook drie andere kinderen uit eerdere relaties.

Cardi B heeft haar zwangerschap tot nu toe privé gehouden

Cardi B heeft haar zwangerschap tot nu toe privé gehouden. Ze is sinds 2017 getrouwd met Offset en het paar heeft een tumultueuze relatie gehad, met beschuldigingen van ontrouw en geweld. In 2020 diende Cardi B een echtscheiding in, maar het paar verzoende zich later. Het is onduidelijk of Cardi B en Offset al dan niet getrouwd zijn.

De fans van Cardi B zijn verheugd over het nieuws

De fans van Cardi B zijn verheugd over het nieuws van haar zwangerschap. Velen hebben hun gelukwensen op sociale media geuit. "Gefeliciteerd Cardi en Offset!" schreef een fan. "Ik ben zo blij voor jullie." Een andere fan schreef: "Ik kan niet wachten om de nieuwe baby te zien." Cardi B's zwangerschap is zeker een vreugdevolle gebeurtenis voor haar en haar fans.


Comments